Jacques Van Marken, was dol op nieuwigheden zoals de filmvoorstellingen die hij als eerste gaf aan zijn personeel. Wandelen met een app is helemaal in zijn geest. Terwijl u loopt door het prachtige Agnetapark en omgeving, vertelt schrijver Jan van der Mast u via de app onder andere over de boeiende geschiedenis van de Van Markens en de Wallers.

Om te zorgen dat de gesproken tekstjes op het juiste moment gaan afspelen en u ook het kaartje ziet met uw eigen positie moet u gebruik maken van de izi.TRAVEL.app. Download deze (gratis) app op uw smartphone: https://izi.travel/nl/app Het is verstandig om de app te downloaden als uw telefoon met wifi verbonden is.

Nadat u de app heeft geïnstalleerd zijn er drie manieren om de wandeling te vinden:

1. Zoek in de app op het woord ‘Agneta’. Gebruik hiervoor in het scherm ‘Alle Gidsen’ het tekentje met het vergrootglas. U vindt dan het icoon van de ‘Van Marken historische wandelroutes: Agnetapark en omgeving’. Als u deze aanklikt komt u bij de wandelroute.

2. Ga terug naar de webbrowser en volg deze link: https://izi.travel/nl/372f-van-marken-historische-wandelroutes-agnetapark-en-omgeving/nl

3. Gebruik de onderstaande QR-code. Open de IZI.travel.app en druk op het knopje ‘QR scannen’. Scan de onderstaande QR-code en u kunt komt bij de wandelroute.

Op bovenstaande 3 manieren komt u in de wandeling en ziet u onderaan uw scherm een rode knop met de tekst: ‘Open in app’. Klik deze knop aan. U kunt dan de route downloaden (knopje met vierkant vakje met pijl naar beneden).

Als u bij het beginpunt van de wandeling bij de borstbeelden in het Agnetapark bent gaan de gesproken tekstjes vanzelf afspelen als u de app met de route geopend hebt. U kunt op uw scherm de route van de wandeling en uw eigen positie zien. Door de aanwijzingen te volgen kunt u de route lopen.

U kunt de wandeling ook via uw webbrowser afspelen, maar dan moet u zelf uw locatie en richting bepalen en de gesproken tekstjes starten. U vindt de wandeling hier: https://izi.travel/nl/372f-van-marken-historische-wandelroutes-agnetapark-en-omgeving/nl

Veel plezier met de wandeling en als u deze heeft afgerond laat dan een (positieve) beoordeling achter in de app; dat helpt het museum. Als u opmerkingen of verbeterpunten heeft laat het ons dan graag weten door een email te sturen aan info@museumvanmarken.nl

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

BLIJF OP DE HOOGTE!
Ontvang De Fabrieksbode
Als u uw emailadres opgeeft ontvangt u De Fabrieksbode. Vol met laatste ontwikkelingen, exclusieve acties en meer van Museum Van Marken.
(Wilt u de Fabrieksbode direct ontvangen?
Word dan Vriend!)
Verstuur
Probeer het, u kunt zich op elk moment weer afmelden...
close-link